100% zichtbare verbetering binnen 4 weken

Effectieve oplossing tegen puistjes

Na meer dan 10 jaar onderzoek aan de Universiteit van Antwerpen, bracht YUN effectieve en duurzame oplossingen op de markt tegen veelvoorkomende huidaandoeningen op basis van goede bacteriën. ACN therapy is een duurzame, effectieve en veilige behandeling tegen acne symptomen en puistjes.

De unieke formulatie bevat drie levende Lactobacillus stammen die specifiek zijn gekozen om de natuurlijke competitie aan te gaan met Cutibacterium acnes en Staphylococcus spp., de organismen die een rol spelen bij de ontwikkeling van acne.

In onze klinische studie heeft 100% van de patiënten zichtbaar resultaat na 4 weken. (Klinische studie – Lebeer et al. 2018)

ACN producten

Wash 25 € – Cream 39 €

Hoe werkt ACN?

Onze huid is bedekt met een beschermende huidflora. Als je huidflora in balans is, beschermen de goede bacteriën je tegen slechte bacteriën die verschillende huidaandoeningen kunnen veroorzaken. Acne en puistjes kennen vele onderliggende oorzaken, zoals hormonale veranderingen, voeding, stress, medicatie,… Hierdoor ga je te veel talg produceren en vormt deze een voedingsbodem voor slechte bacteriën. Klassieke producten gebruiken vaak antibacteriële ingrediënten en bewaarmiddelen en doden zowel de slechte als de goede bacteriën.

ACN Therapie

Voor een normale tot vette huid

De ACN Wash reinigt je huid en verwijdert overtollig talg zonder het natuurlijke evenwicht aan te tasten. De ACN Cream bevat goede bacteriën die de slechte bacteriën bestrijden en de huidflora versterken en herstellen. Beide producten zijn zacht voor je huid en veroorzaken geen droge plekken of roodheid.

 • Bevat levende goede bacteriën
 • Bestrijdt de slechte bacteriën
 • Regulatie van de pH
 • Voorkomt onzuiverheden
 • Beschermt, versterkt en herstelt de huidflora

ACN+ Therapie

Voor een droge huid

De ACN+ Wash reinigt je huid en verwijdert overtollig talg zonder het natuurlijke evenwicht aan te tasten. De ACN+ Cream bevat goede bacteriën die de slechte bacteriën bestrijden en de huidflora versterken en herstellen en de huid extra hydrateren. Beide producten zijn zacht voor je huid en veroorzaken geen droge plekken of roodheid.

 • Bevat levende goede bacteriën
 • Bestrijdt de slechte bacteriën
 • Regulatie van de pH
 • Voorkomt onzuiverheden
 • Beschermt, versterkt en herstelt de huidflora

Waar vind ik YUN?

apotheek opzoeken

YUN is te koop in jouw apotheek.
Vind je toch geen apotheek bij jou in de buurt? Geen paniek! Iedere apotheek kan YUN bestellen en ontvangen binnen 24 uur.

   Reviews

   Na tal van andere producten te hebben geprobeerd heb besliste ik om YUN te gebruiken. Na een drietal weken zag ik verbetering, en na vier weken had ik echt veel minder last. Gelukkig heb ik volgehouden! Het resultaat is verbluffend. – Roos

   Een echte boost voor mijn dochter haar zelfvertrouwen. Bedankt YUN! – Anne

   YUN, je hebt mijn leven op een positieve manier veranderd. Ik ben blij dat ik YUN heb leren kennen! – Anne-Marie

   Meer YUN?