VOETVERZORGING TEGEN VOETSCHIMMEL

Actief herstel van de huidflora

Onze huid is bedekt met een beschermende huidflora. De goede bacteriën die van nature op je huid aanwezig zijn, vormen een natuurlijke bescherming tegen slechte invloeden van buitenaf. Veel verzorgingsproducten en zepen doden zowel de goede als de slechte bacteriën op je huid waardoor je kwetsbaar bent voor nieuwe huidaandoeningen.

Jezelf te vaak wassen met reguliere zepen, die vaak agressieve ingrediënten en bewaarmiddelen bevatten, brengen je huidflora uit evenwicht. Dit zorgt ervoor dat slechte bacteriën en schimmels kunnen overgroeien en voetschimmel, schimmelinfecties, zweetvoeten, … kunnen veroorzaken.

YUN’s FNG Spray versterkt juist het natuurlijke evenwicht en zorgt voor een actief herstel van de beschermende huidflora zodat schimmels en slechte bacteriën geen kans krijgen.

YUN’s gepatenteerde biotechnologie gebruikt daarvoor goede bacteriën die deze schimmels en slechte bacteriën bestrijden. YUN’s FNG spray verlicht en voorkomt jeuk, irritatie en een schilferige huid.

Hoe werkt FNG Spray?

yun-fng_spray-bottle-lr

FNG SPRAY

De FNG Spray is een actieve Spray met goede bacteriën die slechte bacteriën en schimmels helpt te bestrijden. De FNG Spray herstelt de huidflora. Zo wordt het natuurlijke bacteriële evenwicht van de huid versterkt.

28€  –  150 ML

  • Bevat levende goede bacteriën
  • Actief herstel van de huidflora
  • Voorkomt irritatie, jeuk en schilfering
  • Geen alcohol
  • Preventief (1 x dag) – curatief (2 x dag)

Mathieu

Nog nooit zo snel resultaat gezien! Na 2 weken waren mijn dochter haar voeten helemaal genezen (zweetvoeten, schilfering, kloven). Bovendien laat de spray geen stinkende stofwolk achter zoals andere sprays.

5 Sterren rating YUN

Dennis

Ik heb al enkele Jaren last van voetschimmel. Ik bestelde FGN spray een tweetal weken geleden en ik ben nu van mijn voetschimmel af! Heb ondertussen een nieuwe spray besteld.

4 Sterren rating YUN

Veel gestelde vragen

Hoe gebruik ik de FNG Spray van YUN?

Was je voeten en droog ze goed. Vergeet niet goed te drogen tussen je tenen. Schud de FNG Spray stevig en spuit vanop 20 cm afstand op de probleemzone. Spuit in korte beurten, die niet langer duren dan één seconde. Wanneer je de probleemzone hebt bespoten, moet je enkele minuten wachten met het aantrekken van je sokken en schoenen.

Bevat de FNG Spray van YUN goede bacteriën?

De FNG Spray bevat inderdaad goede bacteriën. De gepatenteerde YUN bacteriën (YUN-V1.0, YUN-V2.0 en YUN-S1.0) in de FNG Spray zijn specifiek geselecteerd om voetschimmels te bestrijden.

Hoe lang is de FNG Spray van YUN houdbaar? En hoe kan ik de FNG Spray het best bewaren?

De FNG Spray is houdbaar tot de aangegeven vervaldatum (weergegeven op de onderkant van de spray). De FNG spray wordt het beste bewaard bij kamertemperatuur.

Help de FNG Spray van YUN ook tegen (natte) zweetvoeten?

De FNG Spray van YUN verhelpt geen zweetvoeten. Stinkende voeten worden wel veroorzaakt door bacteriën, gisten en/of schimmels die het zweet als voedingsbodem gebruiken. Zweetvoeten zijn een extra risicofactor voor schimmelinfecties tussen de tenen. Hierbij kan de FNG Spray van YUN wel helpen.

Mag ik ook gewone zeep gebruiken om mijn voeten te wassen terwijl ik de FNG Spray gebruik?

YUN adviseert om geen andere zepen te gebruiken bij het gebruik van de YUN FNG Spray. Dit is omdat andere producten vaak harde ingrediënten bevatten en daardoor niet alleen de slechte bacteriën weghalen, maar ook de goede. Wassen kan wel met de YUN SKN Wash. Deze zachte wash bevat geen agressieve ingrediënten en tast de huidflora niet aan.

Hoe lang moet ik de FNG spray van YUN gebruiken?

YUN raad u aan om het gebruik van de FNG spray aan te houden tot één week na de uitwendige genezing. Gemiddeld is er twee tot zes weken nodig om jeuk, irritatie en schilfering te behandelen. Dit is afhankelijk van de omvang en de plaats van de klachten.

Onze producten