generationyun

STOP HIDING, START FIGHTING

Stond jij daarnet voor de spiegel te prutsen? (Niet doen!) Puistjes: we hebben het eigenlijk allemaal. Maar liefst 85% van de bevolking heeft er ooit mee te maken gehad.

Tijd om daar samen iets aan te doen. Doorbreek mee het taboe en ga voor pure realiteit: Wees 100% jezelf, no more filters!

En ook je huid mag het beste van zichzelf geven. ACN Therapy staat klaar met miljoenen goede bacteriën om de slechte bacteriën die acne veroorzaken – beter gekend als cutibacterium acnes – grondig aan te pakken. Dankzij zijn revolutionaire oplossing op basis van goede bacteriën is YUN ACN in staat puistjes op een snelle, effectieve en natuurlijke manier te bestrijden.

Lees hier meer over de verbluffende kracht van ACN Therapy.

Zij gingen je voor: our real YUN users

Ontmoet Gloria, Anahi, Marco en Nicole. Zij hebben ACN Therapy ten volle ervaren!

GLORIA

Heb je Gloria al ontmoet? Ze heeft de YUN’s goede bacteriën op hun best ervaren: haar voor en na foto’s zijn verbluffend! Ook haar zelfvertrouwen heeft een flinke boost gekregen sindsdien.

ANAHI

Levendig, energiek en enthousiast: dit is gewoon Anahi! Bij de opnames van onze TV spot was zij verantwoordelijk voor de achtergrondmuziek met haar bijhorende dansmoves.

MARCO

Als we je nog steeds moeten vertellen wie Marco is, gaan we ervan uit dat je geen tiktok account hebt. Hij staat altijd klaar voor plezier en af toe eens een gekke bek!

NICOLE

Nicole is een echte grafische duizendpoot. Wist je al dat ze onze #GENERATIONYUN instagram filter maakte?

YUN ACN THERAPY

Voor een normale tot vette huid

De ACN Wash reinigt je huid en verwijdert overtollig talg zonder het natuurlijke evenwicht aan te tasten. De ACN Cream bevat goede bacteriën die de slechte bacteriën bestrijden en de huidflora versterken en herstellen. Beide producten zijn zacht voor je huid en veroorzaken geen droge plekken of roodheid.

 • De ACN Cream bevat microcapsules met goede bacteriën
 • 100% zichtbare verbetering na 4 weken (Klinische Studie Lebeer et al. 2018)
 • Brengt je huidflora in balans zodat je beschermt bent tegen nieuwe acne symptomen
 • Beschermt en versterkt de huidflora zodat droge plekken en roodheid voorkomen worden

ECHTE MENSEN. ECHTE RESULTATEN.

gloria beforegloia after
 • Ik gebruik YUN ACN al 2 jaar en de resultaten zijn verbluffend. YUN heeft mijn zelfvertrouwen een echte boost gegeven. Bedankt!

  GLORIA
Voor gebruikNa gebruik
 • Schitterende resultaten. Bedankt YUN!

  ELKE
Margot beforeMargot after
 • Wauw, ik had al na 2 weken goede resultaten. Ik struggle al heel mijn leven met hormonale acne.

  MARGOT

HOE WERKT YUN?

Onze huid is bedekt met een beschermende huidflora. Als je huidflora in balans is, beschermen de goede bacteriën je tegen slechte bacteriën die verschillende huidaandoeningen kunnen veroorzaken. Acne en puistjes kennen vele onderliggende oorzaken, zoals hormonale veranderingen, voeding, stress, medicatie,… Hierdoor ga je te veel talg produceren en vormt deze een voedingsbodem voor slechte bacteriën. Klassieke producten gebruiken vaak antibacteriële ingrediënten en bewaarmiddelen en doden zowel de slechte als de goede bacteriën.

apotheek opzoeken  Waar vind ik YUN?

YUN is te koop in jouw apotheek.
Vind je toch geen apotheek bij jou in de buurt? Geen paniek! Iedere apotheek kan YUN bestellen en ontvangen binnen 24 uur.

   Ontdek al onze producten