SKN THERAPIE

MILDE HUIDVERZORGING VOOR DE GEVOELIGE, DROGE, RODE en/of GEÏRRITEERDE HUID

Onze huid is bedekt met een beschermende huidflora. De goede bacteriën die van nature op je huid aanwezig zijn, vormen een natuurlijke bescherming tegen slechte invloeden van buitenaf. Veel verzorgingsproducten en zepen doden zowel de goede als de slechte bacteriën op je huid waardoor je huidflora uit evenwicht raakt en je kwetsbaar bent voor allerhande huidaandoeningen zoals acne, eczeem, voetschimmel en huidirritaties.

Bij mensen met een gevoelige huid, is de huidflora uit balans. Jezelf te vaak wassen met reguliere zepen, die vaak agressieve bewaarmiddelen en emulgatoren bevatten, brengen je huidflora uit evenwicht. Dit zorgt ervoor dat je huid kwetsbaar wordt met irritatie, roodheid, jeuk en droge vlekken tot gevolg.

YUN’s SKN producten verzachten de gevoelige, rode en/of geïrriteerde huid door de beschermende huidflora in evenwicht te houden.

De SKN Wash, de SKN Face Cream, SKN Hydra+ Face Cream en de SKN Body Cream bevatten een unieke gepatenteerde formule die de huidflora beschermt en versterkt op een duurzame en zachte manier.

Hoe werkt YUN?

skn_wash_all_en

SKN WASH

Reiniging voor de gevoelige huid

200 ML

skn_bodycream_all_en

SKN BODY CREAM

Hydratatie voor de gevoelige huid

200 ML

skn_facecream_all_en_website

SKN FACE CREAM

Milde dag & nacht gezichtscrème

50 ML

hydra-plus-website

SKN HYDRA+ FACE CREAM

Milde dag en nacht gezichtscrème die intens hydrateert

50 ML

Marc Vdb

Ik gebruik al even de Body Wash. Met deze body wash is het even wennen zo zonder schuim. Je bent wel zuiver en ruikt fris. Mijn huid voelt veel beter aan. Ben wel benieuwt hoe dikwijls ik me met een flacon kan wassen voor hij leeg is.

4 Sterren rating YUN

Lindsay van de Koot

Na de waterpokken van mijn dochtertje van 2,5 jaar was ik opzoek naar een goede body cream voor mijn dochter zonder veel chemicaliën. Toen ik hoorde op het nieuws over Yun heb ik meteen besteld. Het resultaat is wat ik van een body cream verwacht! Frisse geur, goed hydraterende en geen schadelijke producten voor de huid.

5 Sterren rating YUN

Veel gestelde vragen

Hoe gebruik ik SKN?

Was dagelijks je lichaam met de SKN Wash voor een zachtere huid. De SKN Wash is een zachte douchegel die de huidflora niet aantast. Nadat je gewassen bent, breng je de SKN Body Cream aan. Deze crème hydrateert, is zacht voor de huid en beschermt je huidflora. Vervolgens gebruik je de SKN Face Cream om de delicate huid van je gezicht te hydrateren. Zorg ervoor dat je huid schoon is voordat je de crème aanbrengt.

Mag ik zonnecrème gebruiken?

We raden aan om altijd zonnecrème te gebruiken als je in contact komt met de zon. Verbranden is immers nooit goed.

Mag ik make-up gebruiken?

Let op met make-up, in het bijzonder met producten zoals foundation en make-up op basis van olie. Als het niet echt nodig is, kun je beter geen andere producten op je huid smeren behalve YUN, omdat de meeste huidproducten bewaarmiddelen bevatten die je huidflora aantasten. Als je toch make-up wil gebruiken, is een poedervorm een betere keuze. Make-up op basis van olie kan de huid en de poriën verstoppen. Breng make-up zeker ook niet te dik aan. Foundation en poeder verstoppen je huid, waardoor onzuiverheden en huidaandoeningen net de kop opsteken.

Helpt SKN ook tegen eczeem, psoriasis, rosacea, pigmentvlekken, rimpels, huidveroudering?

YUN’s SKN gamma is geen oplossing voor eczeem, psoriasis of andere huidaandoeningen. De producten van YUN kunnen wel veilig worden gebruikt wanneer je last hebt van één van deze huidaandoeningen. De ingrediënten zijn zacht en natuurlijk en geen van de YUN producten bevatten harde chemicaliën. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor mensen met diverse huidaandoeningen. Of YUN werkt tegen rimpels en/of huidveroudering hebben we nooit onderzocht. Onze producten zullen je huid terug in balans brengen waardoor je een meer egale en gezondere huid krijgt.

Bevatten de SKN producten goede bacteriën?

Nee, alleen de ACN/ACN+ Crèmes en de FNG Spray bevatten goede bacteriën. Het SKN gamma bestaat uit producten die zacht zijn voor je huid en de huidflora helpen om in balans te blijven. Voor dit SKN gamma hebben we onderzoek gedaan naar ingrediënten die niet schadelijk zijn voor je huid en je natuurlijke huidflora niet aantasten.

Waar moet ik rekening mee houden tijdens het gebruik van SKN?

Gebruik tijdens de therapie geen enkele andere zeep, lotion, wash, olie of andere huidverzorgingsproducten. De meeste producten (zelfs producten die zacht zijn voor je huid) bevatten ingrediënten die je huidflora aantasten. YUN heeft een gepatenteerde formule ontwikkeld die niet alleen zacht is voor je huid, maar ook voor je huidflora.

Mag ik YUN gebruiken als ik zwanger ben of als ik borstvoeding geef?

Alle YUN producten zijn veilig om te gebruiken tijdens de zwangerschap en wanneer je borstvoeding geeft.

Zijn de producten getest op dieren? Is YUN vegan?

Geen van de YUN producten noch ingrediënten, zijn getest op dieren. Dierproeven zijn bij wet verboden in Europa. YUN is volledig vegan, er is geen enkel ingrediënt gebruikt dat afkomstig is van dieren.

Onze producten