evolutie VGN

Revolutie

De volgende stap in intieme verzorging

De vagina wordt van nature beschermd door een vaginale flora. Als deze uit balans wordt gebracht, kan dat leiden tot schimmels, blaasontstekingen en meer. Een goede vaginale verzorging is daarom erg belangrijk.

Een vaginale flora in evenwicht heeft een beschermlaag van goede bacteriën die zorgt voor een gezonde pH-balans. Het delicate evenwicht kan verstoord worden door hormonale veranderingen tijdens de puberteit, de menstruatie, de zwangerschap of de menopauze, maar ook door bepaalde medicatie, antibacteriële doekjes, agressieve ingrediënten in (intieme) zepen en meer.

YUN VGN

YUN VGN

Hoe werkt VGN?

pH-regulering

De VGN Wash bevat een unieke gepatenteerde formule, die niet alleen je pH-waarde behoudt, maar ook de vaginale flora beschermt en versterkt. Zo blijft je natuurlijke beschermlaag in evenwicht en heb je toch een hygiënisch gevoel. De wash is hypoallergeen en door een actieve pH-regulatie via lactaat, wordt de vaginale flora beschermd en versterkt (100% microbiome safe). Zo wordt de natuurlijke beschermlaag in evenwicht gehouden en heb je toch een hygiënisch gevoel.

  • Behoudt de vaginale flora
  • Microbiome safe
  • Actieve pH regulatie via lactaat
  • Helpt jeuk en irritatie te voorkomen
  • Veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap
  • Hypoallergeen

Waar vind ik VGN?

apotheek opzoeken

YUN is te koop in jouw apotheek.
Vind je toch geen apotheek bij jou in de buurt? Geen paniek! Iedere apotheek kan YUN bestellen en ontvangen binnen 24 uur.

      Meer YUN?