Help je vagina niet om zeep

De volgende stap in intieme verzorging

De vagina wordt van nature beschermd door een vaginale flora. Als deze uit balans wordt gebracht, kan dat leiden tot schimmels, blaasontstekingen en meer. Een goede vaginale verzorging is daarom erg belangrijk.

Een vaginale flora in evenwicht heeft een beschermlaag van goede bacteriën die zorgt voor een gezonde pH-balans. Het delicate evenwicht kan verstoord worden door hormonale veranderingen tijdens de puberteit, de menstruatie, de zwangerschap of de menopauze, maar ook door bepaalde medicatie, antibacteriële doekjes, agressieve ingrediënten in (intieme) zepen en meer.

YUN VGN

Het belang van een gezonde pH

De vagina is voorzien van een natuurlijke beschermlaag die van nature zuur is, wat betekent dat de vaginale pH schommelt tussen 3,8 en 4,5. De VGN Wash heeft unieke milde formulatie die zorgt voor een actieve pH-regulatie via lactaat en voor het behoud van een gezonde vaginale flora. Deze formulatie bevordert de groei van lactobacillen en remt de groei van slechte bacteriën af.

vgn-ph-balans_nl
 • Behoudt de vaginale flora
 • Microbiome safe
 • Actieve pH regulatie via lactaat
 • Helpt jeuk en irritatie te voorkomen
 • Veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap
 • Hypoallergeen

Waar te koop?

apotheek opzoeken

YUN is te koop in jouw apotheek.
Vind je toch geen apotheek bij jou in de buurt? Geen paniek! Iedere apotheek kan YUN bestellen en ontvangen binnen 24 uur.

   De VGN wash is voor mij de ideale oplossing. Ik ben zelf altijd gevoelig geweest “down there” en sinds ik de wash gebruik geen overdreven witverlies meer, nooit meer jeukerig gevoel : echt een opluchting!

   De meeste intieme zepen bezorgen mij na enkele dagen een jeukerig gevoel, tot ik mij opnieuw was. Dit is zeer vervelend! Nu ik de YUN VGN Wash gebruik heb ik geen jeuk meer. Eindelijk een vaginale zeep waar ik al lang naar opzoek was.

   Meer YUN?