VERZORGING VOOR DE INTIEME ZONE

Je huidflora in balans

De vagina wordt van nature beschermd door een vaginale flora. Een vaginale flora in evenwicht heeft een beschermlaag van goede bacteriën die zorgen voor een gezonde pH-balans. Het delicate evenwicht van de vaginale flora kan verstoord worden door hormonale veranderingen tijdens de puberteit, de menstruatie, de zwangerschap of de menopauze maar ook door bepaalde medicatie, antibacteriële doekjes, agressieve ingrediënten in zepen en meer. Zelfs vaginale zepen die de pH-waarde van de vagina behouden, bevatten bewaarmiddelen en emulgatoren die de goede bacteriën doden en de flora uit balans brengen.

Wanneer het evenwicht verstoord wordt, kunnen slechte bacteriën in de vagina de bovenhand krijgen en klachten veroorzaken als irritatie, jeuk en een abnormale afscheiding maar ze kunnen ook vaginale aandoeningen als schimmelinfecties, blaasontstekingen of bacteriële infecties zoals vaginose veroorzaken.

VGN Wash bevat een unieke gepatenteerde formule, die niet alleen je pH-waarde behoudt, maar die ook de vaginale flora beschermt en versterkt. Zo blijft je natuurlijke beschermlaag in evenwicht en heb je toch een hygiënisch gevoel.

Hoe werkt YUN?

vgn_website

VGN WASH

De VGN Wash is hypoallergeen en kan dagelijks worden gebruikt om de vaginale flora te beschermen. Door een actieve pH regulatie via lactaat, wordt de vaginale flora beschermd en versterkt.

200 ML

  • Actieve pH regulatie via lactaat
  • Behoudt de vaginale flora
  • Helpt jeuk en irritatie te voorkomen
  • Veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap
  • Hypoallergeen

L.P.

De VGN wash is voor mij de ideale oplossing. Ik ben zelf altijd gevoelig geweest “down there” en sinds ik de wash gebruik geen overdreven witverlies meer, nooit meer jeukerig gevoel : echt een opluchting!

5 Sterren rating YUN

Isabelle

De meeste intieme zepen bezorgen mij na enkele dagen een jeukerig gevoel, tot ik mij opnieuw was. Dit is zeer vervelend! Nu ik de YUN VGN Wash gebruik heb ik geen jeuk meer. Eindelijk een vaginale zeep waar ik al lang naar opzoek was.

4 Sterren rating YUN

Veel gestelde vragen

Hoe gebruik ik YUN VGN Wash?

De intieme VGN Wash is geschikt voor dagelijks gebruik. Breng een klein beetje VGN Wash aan op de vagina en spoel goed na met water. De VGN Wash is enkel voor uitwendig gebruik.

Bevat de VGN Wash goede bacteriën?

Nee, alleen de ACN/ACN+ Crèmes en de FNG Spray bevatten goede bacteriën. De VGN Wash bestaat uit zachte ingrediënten die de vaginale flora en pH-waarde in balans houden.

Mag ik YUN VGN Wash gebruiken als ik zwanger ben of als ik borstvoeding geef?

Alle YUN producten zijn veilig om te gebruiken tijdens de zwangerschap en wanneer je borstvoeding geeft.

Is de VGN wash van YUN getest op dieren? Is YUN vegan?

Geen van de YUN producten noch ingrediënten, zijn getest op dieren. Dierproeven zijn bij wet verboden in Europa. YUN is volledig vegan, er is geen enkel ingrediënt gebruikt dat afkomstig is van dieren.

Onze producten