LAAT SCHIMMEL
NIET MET JE VOETEN SPELEN

BESTRIJD VOET- EN HUIDSCHIMMEL
MET DE KRACHT VAN GOEDE BACTERIËN

Dé microbioomveilige oplossing die voet- en huidschimmel snel en effectief bestrijdt met de kracht van goede bacteriën! Jouw huid op een natuurlijke manier weer in gezonde balans.

FNG Tharapy pack Website

FNG IN HET KORT

 • Middel 15

  LEVENDE LACTOBACILLEN

 • Middel 15

  LEVENDE LACTO-
  BACILLEN

De FNG spray bevat een unieke technologie met levende probiotica.

 • Schermafbeelding 2021-07-15 om 12.47.06

  SNEL & EFFECTIEF

 • Schermafbeelding 2021-07-15 om 12.47.06

  SNEL & EFFECTIEF

Effectief alternatief voor bestaande medicatie, dat even veilig is als huidverzorging.

 • Schermafbeelding 2021-07-15 om 12.46.59

  ONGEËVENAARD RISICOLOOS

 • Schermafbeelding 2021-07-15 om 12.46.59

  ONGEËVENAARD RISICOLOOS

Zonder bijwerkingen, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes.

 • ICON_Also for skin folds, cracks, toes and soles kopie

  VEELZIJDIGE VERZORGING

Geschikt voor kloven, droge voeten en onaangename geurtjes

 • Schermafbeelding 2021-07-15 om 12.47.19

  MICROBIOOM VEILIG

Gepatenteerde formules met 100% microbioom veilige ingrediënten.

 • ICON_Also for skin folds, cracks, toes and soles kopie

  VEELZIJDIGE VERZORGING

 • Schermafbeelding 2021-07-15 om 12.47.19

  MICROBIOOM VEILIG

FNG-break the cycle NL@4x

ZET SCHIMMELS EN SLECHTE BACTERIËN BUITENSPEL

Het huidmicrobioom bestaat uit een beschermlaag van een legertje bacteriën die je beschermen tegen schimmels, huidproblemen en ontstekingen. De antibacteriële ingrediënten in antischimmelmiddelen en klassieke zepen verstoren deze balans, waardoor je goede bacteriën zich uit de voeten maken.

Net daarom FNG doorbreekt deze vicieuze cirkel op natuurlijke wijze: een revolutionaire therapie die even effectief is als antimycotica en veiliger is dan doorsnee cosmetica. FNG sestrijd voet- en huidschimmel
met de kracht van goede bacteriën.

 

FNG PRODUCTEN

FNG PROBIOTIC REPAIR SPRAY

Probiotica spray met levende lactobacillen als bewezen bescherming tegen slechte bacteriën en schimmels.

 • Middel 15

  Herstelt actief het microbioom en helpt irritatie, jeuk en schilfering te voorkomen

   

 • ICON_Also for skin folds, cracks, toes and soles kopie

  Ook voor huidplooien, kloofjes, zweetvoeten, tenen en voetzolen

125ml - €19,90

FNG PREBIOTIC WASH

Microbioomveilige wasgel die het microbioom beschermt en versterkt.

 • Schermafbeelding 2021-07-15 om 12.47.19

  Bevat prebiotica inuline en fructose als voedingsstof voor de goede bacteriën op de huid

 • ICON_Also for skin folds, cracks, toes and soles kopie

  Ook voor huidplooien, kloofjes, zweetvoeten, tenen en voetzolen

150ml - €14,90

FNG REPAIR THERAPY

FNG PROBIOTIC REPAIR Voet Spray + FNG PREBIOTIC Voet Wash

 • Middel 15

  De FNG PROBIOTIC REPAIR Spray herstelt actief het microbioom en voorkomt jeuk, schilfering en irritatie

 • Schermafbeelding 2021-07-15 om 12.47.19

  De FNG PREBIOTIC REPAIR Wash is microbioomveilig en bevat prebiotica inuline en fructose als voedingsstof voor de goede bacteriën op de huid

125ml + 150ml - €34,80

FNG Therapy LR website

WE LATEN NIETS AAN HET TOEVAL OVER, ZEKER JOUW MICROBIOOM NIET

Het had veel voeten in de aarde: gedurende meer dan 10 jaar deden wetenschappers onderzoek aan de Universiteit van Antwerpen naar alternatieven voor het bestrijden van schimmels op de huid, met als resultaat FNG.

FNG Spray voegt miljarden goede levende bacteriën toe aan je huid om je huidmicrobioom te herstellen naar een gezonde balans.

FNG versterkt de natuurlijke balans en herstelt actief de beschermende huidflora, zo maken slechte bacteriën geen schijn van kans.

GEZONDE HUID v2@4x
best of both worlds NL2@4x

BACTERIËN = GEGARANDEERD GOED

In onze dermatologische evaluatiestudie vertoonde 94% van de patiënten een sterke verbetering. Deze studie werd uitgevoerd door 98 dermatologen bij 145 patiënten.

FNG Spray bevat levende Lactobacillus-stammen (YUN-S1.0; YUN-V1.0; YUN-V2.0) die schimmels op een effectieve en duurzame manier bestrijden.

pexels-yaroslav-shuraev-5085571

HOE ONTSTAAT EEN (VOET)SCHIMMEL?

Voetschimmel, schimmelinfecties en stinkende / zweetvoeten duiden op een onbalans in je huidflora, meestal veroorzaakt door jezelf te vaak wassen met zepen die vaak agressieve en antibacteriële ingrediënten bevatten. Tijdens het douchen sta je minutenlang met je voeten in zeep, waardoor je voeten bijna steriel worden en je beschermende microbioom wordt aangetast. De schimmels die van nature in je badkamer voorkomen, ondervinden geen concurrentie meer van jouw microbioom en nemen zo de overhand….

Middel 2

‘Mijn man heeft enorm veel last van voet schilfers. Hij heeft veel andere producten getest, met erg weinig resultaat. Nu met de FNG Spray heeft hij echt babyvoetjes!'

Inge

‘De spray kleeft niet, droogt snel op, geeft een fris gevoel en ruikt goed. Aanrader voor de hardlopers.'

Charlotte

‘Regelmatig kreeg ik in de zomerperiode last van voetschimmel. Van de dermatologe kreeg ik het advies om Yun FNG Spray te gebruiken en inderdaad de problemen bleven weg.'

Mark

FNG helpt bij het verminderen van voetschimmel, schilfers, droge voeten, jeuk, kloven en andere irritaties. FNG bevat miljoenen goede bacteriën die de slechte schimmels bestrijden en de huidflora in balans brengen. Een evenwichtige huidflora voorkomt ook toekomstige huidirritaties.

Was je voeten en droog ze goed af. Vergeet niet de ruimte tussen je tenen goed droog te maken. Schud de FNG Spray flink en spuit van een afstand van 20 cm op de probleemzone. Spuit in korte spuitjes van één seconde. Nadat je de probleemzone hebt besproeid, wacht je een paar minuten voordat je sokken en schoenen aantrekt.

Ja, de FNG Spray bevat goede bacteriën. De gepatenteerde YUN-bacteriën (YUN-V1.0, YUN-V2.0 en YUN-S1.0) in de FNG Spray zijn speciaal geselecteerd om atleetvoet te bestrijden.

Ja, stinkende voeten worden veroorzaakt door bacteriën, gisten en/of schimmels die zweet als voedingsbodem gebruiken. YUN's FNG Spray kan hiertegen helpen.

Ja, dat kan! FNG Spray helpt ook om de schimmels in uw schoenen en sokken te bestrijden en vermindert de kans op het opnieuw optreden van schimmels. Idealiter spray je FNG op je sokken nadat je ze gewassen hebt.

Wij adviseren om de YUN SKN Wash te gebruiken omdat deze de werking van de goede bacteriën in de FNG Spray ondersteunt. De meeste zepen op de markt bevatten vaak antibacteriële ingrediënten en conserveringsmiddelen die de werking van de goede bacteriën beïnvloeden.

Beter van niet, want de meeste sprays bevatten antibacteriële ingrediënten die de werking van de goede bacteriën in de FNG Spray verstoren.

FNG Spray moet op kamertemperatuur worden bewaard. Zorg ervoor dat de spray nooit wordt blootgesteld aan temperaturen boven 24°C.

Afhankelijk van de grootte en de plaats van het probleem, zijn gemiddeld 2 tot 6 weken nodig om jeuk, irritatie en schilfering te behandelen. Ga door met FNG gedurende ten minste één week na zichtbare genezing.

Natuurlijk kan dat! Je kunt alle YUN producten veilig gebruiken tijdens de zwangerschap en als je borstvoeding geeft. Wist je dat we dezelfde bacteriestammen gebruiken die pasgeboren baby's beschermen tijdens hun eerste maanden?

Geen enkel YUN product en geen enkele van de ingrediënten zijn getest op dieren. De verkoop van cosmetica die op dieren is getest, is in Europa bij wet verboden. Geen van de gebruikte ingrediënten is van dierlijke oorsprong.

STAP 1:

Was je voeten met SKN Body Wash. Vergeet niet tussen je tenen te schrobben.

STAP 2:

Droog je voeten, ook tussen de tenen. Droge voeten zijn een must voor je de spray aanbrengt!

STAP 3:

Schud de pray stevig. Spuit op een afstand van 20 cm voor maximum 2 sec. Ook tussen je tenen. Met 1 seconde sprayen worden er miljoenen bacteriën op je huid gebracht.

STAP 4:

Wacht enkele minuten voor je sokken of schoenen aantrekt.

STAP 5:

Doe dit 1x (preventief) tot 2x (curatief) per dag bij voorkeur ’s morgens en ’s avonds en dit voor minstens 2 weken. Ook gebruiken in de sokken, schoenen of tussen de huidplooien.

THERE’S PLENTY MORE YUN!

BBY

Baby huidverzorging

VGN

Intieme hygiëne

ACN

Acne symptomen

Middel 3

Vind jouw apotheek

Middel 5

Contact

+32 (0)3 443 04 70
info@yun.be
Galileilaan 15
2845, Niel
België

Met steun van

Middel 6
Logo's@3x
Middel 8