Een nieuw tijdperk van persoonlijke verzorging

JE HUIDFLORA IN BALANS

Onze huid is ons grootste orgaan. Het is bedekt met een laag goede micro-organismen, de huidflora, die de huid beschermt tegen slechte bacteriën, schimmels en andere ziekteverwekkers.

Een evenwichtige huidflora is in staat om ons te verdedigen tegen slechte organismen. Maar stress, voeding, hormonen, agressieve chemicaliën in zepen, lotions en crèmes zorgen allemaal voor een huidflora uit balans. Slechte bacteriën en schimmels veroorzaken huidaandoeningen, zoals acne, puistjes, gevoelige en geïrriteerde huid, intieme irritaties, voetschimmel en meer; we hebben het allemaal weleens meegemaakt.

Meestal behandelen we huidproblemen met antibacteriële zepen, antimycotica en antibiotica. Deze agressieve producten doden zowel de slechte bacteriën als de goede beschermende bacteriën. We moeten net onze huidflora terug in balans brengen, want deze zorgt voor een natuurlijke en langdurige bescherming.

Voor mensen die last hebben van een gevoelige huid, wiens huidflora makkelijk uit evenwicht raakt, ontwikkelde YUN gepatenteerde zepen en crèmes met bewaarmiddelen en emulgatoren die zacht zijn voor je huidflora. Labotesten bewijzen dat de YUN producten je natuurlijke beschermlaag intact houden, in tegenstelling tot reguliere zepen en crèmes.

Voor specifieke huidaandoeningen als puistjes en voetschimmels, ontwikkelde YUN crèmes en sprays die goede bacteriën bevatten. Deze goede bacteriën bestrijden slechte bacteriën en schimmels. Zo herstelt YUN je huidflora op de plaatsen waar die uit evenwicht is.

Door dezelfde bacteriestammen te gebruiken die pasgeboren baby’s beschermen tijdens hun eerste maanden, zijn we erin geslaagd de kracht van Moeder Natuur aan te wenden en zo een duurzame oplossing aan te bieden met als doel antibioticagebruik en antibioticaresistentie te verminderen. Love your bacteria.

Wat is probiotherapie?

YUN Probiotherapie is een revolutionaire nieuwe oplossing voor veelvoorkomende huidaandoeningen en persoonlijke verzorging.
YUN ontwikkelt revolutionaire crèmes en sprays op basis van goede, levende bacteriën die de huidflora herstellen. Naast producten op basis van levende probiotica ontwikkelt YUN ook zepen en crèmes die bestaan uit zachte ingrediënten die de huidflora beschermen en versterken.

PIONIER IN PROBIOTHERAPIE

YUN Probiotherapy is het resultaat van meer dan 10 jaar onderzoek en ontwikkeling door enkele van Europa’s meest vooraanstaande experts in farmaceutische technologie, biofarmacie en microbiologie aan Universiteit van Antwerpen. Onze wetenschappelijke doorbraak heeft huidverzorging op basis van goede, levende bacteriën mogelijk gemaakt. Dit is een belangrijke doorbraak in de strijd tegen bacteriële resistentie en het overmatig gebruik van antibiotica.

Onze eerste wetenschappelijke uitdaging was om de meest doeltreffende bacteriën te vinden die schadelijke bacteriën en schimmels, verantwoordelijk voor huidaandoeningen, konden bestrijden. Ons onderzoeksteam identificeerde een aantal goede bacteriestammen die sterk genoeg zijn en die het natuurlijke evenwicht van de huid niet herstellen. Het is bewezen dat deze zorgvuldig geselecteerde en door YUN gepatenteerde bacteriestammen
L. pentosus YUN-V1.0, L. plantarumYUN-V2.0 en L. rhamnosus YUN- S1.0 de meest doeltreffende stammen zijn tegen probleemveroorzakende bacteriën op ieders huid.

Daarna ontwikkelden we een gepatenteerd, revolutionair systeem om bacteriën levend te houden in een huidcrème. Er werden gloednieuwe processen en formules ontwikkeld om ervoor te zorgen dat deze levende bacteriën hun kracht behouden, nadat ze in huidverzorgingsproducten verwerkt worden: onze bacteriën worden in een slaapstand gehouden in kleine microcapsules. Eens je de microcapsules aanbrengt op de huid, gaan ze open. De goede bacteriën komen vrij en bestrijden de slechte bacteriën.

Tot slot, ontwikkelden we een reeks van zepen en crèmes die enkel zachte ingrediënten bevatten die de huidflora niet aantasten. Verder worden via een gepatenteerde technologie de bewaarmiddelen gedeactiveerd wanneer ze aangebracht worden op de huid, zodat ze veilig zijn voor jouw beschermlaag van goede bacteriën.

Onze producten

Alle producten YUN