Bestrijd puistjes met bacteriëN

Voor een buitengewoon GEZOND microbioom

Dé microbioomveilige oplossing die puistjes effectief bestrijdt met de kracht van goede bacteriën! Jouw huid op een natuurlijke manier weer in gezonde balans.

YUN PRODUCT ACN

EEN WERELD VAN VERSCHIL

 • Schermafbeelding 2021-07-15 om 12.47.13

  LEVENDE LACTOBACILLEN

De enige huidverzorgingsproducten ter wereld met levende bacteriën, dankzij onze magische micro-encapsulatietechniek.

 • Schermafbeelding 2021-07-15 om 12.47.06

  SUPER SNEL

Aan een toptempo: 100% zichtbare verbetering na 4 weken.*

 • Schermafbeelding 2021-07-15 om 12.46.41

  EFFECTIEF

Effectiever dan geneesmiddelen en veiliger dan klassieke cosmetica.

 • Schermafbeelding 2021-07-15 om 12.46.59

  BYE BYE BIJWERKINGEN

Gevoelige huid? Geen probleem! ACN heeft 0% bijwerkingen en mag je onbeperkt gebruiken.

 • Schermafbeelding 2021-07-15 om 12.47.19

  MICROBIOOM VEILIG

Gepatenteerde formules met 100% microbioom veilige ingrediënten.

 • Schermafbeelding 2021-07-15 om 12.47.13

  LEVENDE LACTO-
  BACILLEN

 • Schermafbeelding 2021-07-15 om 12.47.06

  SUPER SNEL

 • Schermafbeelding 2021-07-15 om 12.46.41

  EFFECTIEF

 • Schermafbeelding 2021-07-15 om 12.47.19

  MICROBIOOM VEILIG

WELKE PRODUCTEN GEBRUIK IK BEST?

DE MICROMAGIE VAN DE ACN THERAPY

YUN ACN Cream Microcapsules

ONZE INNOVATIE

MICROCAPSULES

Om bacteriën gedurende lange tijd leven te houden, ontwikkelden we een gloednieuwe techniek, de micro-encapsulatie. Die bolletjes, van ongeveer 1mm diameter, dienen als tijdelijks slaapzakjes voor de goede levende bacteriën. Veilig opgeborgen in deze microcapsules, zitten ze klaar om in actie te schieten zodra ze in contact komen met jouw huid.

Before:after NL

100% ZICHTBARE VERBETERING

BINNEN 4 WEKEN

ACN werkt goed, ongelofelijk goed zelfs! In onze klinische dubbelblind studie kregen we het wetenschappelijk bewijs dat bacteriën effectief puistjes keihard buitenspel zetten (lees meer over de studie hier). Belangrijk om te weten: 4 weken zijn nodig om jouw huidmicrobioom helemaal weer op orde te brengen. Daarom is het ook supernormaal om in de eerste week even ietsje meer puistjes te hebben. Maak je geen zorgen, die waaien na 100% over!

REAL PEOPLE. REAL RESULTS

Kijk wat er gebeurt als je effectieve formules combineert met een eenvoudige, consistente routine.

GEZONDE HUID v2@4x

90% BACTERIËN,
10% MENS

Onze huid is bedekt met miljarden microscopische organismen zoals bacteriën, virussen, schimmels. Een tropisch regenwoud, gewoon op ons vel. Deze microscopische vrienden zorgen goed voor onze gezondheid, dag en nacht. Maar zorgen wij eigenlijk wel goed voor hen?

Door dagelijks verzorgingsproducten met antibacteriële ingrediënten en bewaarmiddelen te gebruiken, verliezen we veel van die vrienden waardoor we vatbaarder worden voor allerlei slechte bacteriën en invloeden van buitenaf. Ook de acne bacterie schiet in actie, die daardoor makkelijker puistjes en acne symptomen veroorzaakt.

ACN doorbreekt deze vicieuze cirkel door miljoenen goede bacteriën toe te voegen die jouw huidmicrobioom terug in evenwicht brengen.

WANT MORE?

Middel 13

Antwerps bedrijf ontwikkelt
wondermiddel tegen puistjes

Het klinkt uiterst onhygiënisch: bacteriën op je gezicht smeren om puistjes tegen te gaan. En toch heeft een Antwerps bedrijf er een wereldprimeur mee te pakken: een zalf met één miljard microben per smeerbeurt. Goede microben, dan wel.

ACN is een duurzame en effectieve oplossing om puistjes, comedonen, mee-eters, zwarte puntjes en onzuiverheden te verminderen met de kracht van miljoenen levende bacteriën. Deze goede bacteriën bestrijden de acne-veroorzakende bacteriën en versterken en herstellen het huidmicrobioom. Bovendien zijn alle YUN-producten microbioomveilig en helpen ze toekomstige huidproblemen vermijden.

Heb je regelmatig last van puistjes, onzuiverheden, comedonen, …? Kortom, slechte bacteriën die je op de huid zitten? Dan is ACN REPAIR Therapy jouw keuze! Deze therapie bestrijdt actief puistjes en onzuiverheden met de kracht van levende bacteriën.

Ben je eerder af en toe gevoelig voor puistjes en onzuiverheden en zoek je een dagelijkse huidverzorging? Dan is microbioomveilige bescherming en verzorging jouw topprioriteit! ACN PROTECT Therapy beschermt dagelijks jouw huidmicrobioom en houdt de acnegevoelige huid puistjesvrij.

Heb je vaker last hebt van puistjes, zwarte puntjes en onzuiverheden? Dan gebruik je best de ACN PROBIOTIC REPAIR Cream die puistjes actief bestrijdt met miljoenen goede bacteriën en zorgt voor 50% meer hydratatie. De crème herstelt, beschermt en versterkt jouw microbioom met levende lactobacillen!

Ben je eerder af en toe gevoelig voor puistjes en onzuiverheden? Dan raden we je de ACN HYDRA PROTECT Cream voor jou: een niet-comedogene crème die actief talg reguleert en zorgt voor langdurige hydratatie.

Heb je vaker last hebt van puistjes, zwarte puntjes en onzuiverheden? Dan gebruik je best de ACN DEEP EXFOLIATING Face Wash als je eerder een vette tot gemengde huid hebt. Kies voor de ACN GENTLE EXFOLIATING Face Wash als je huid eerder droog is. Beide wasgels verwijderen het overtollig talg en zorgen ervoor dat de voedingsbodem voor slechte bacteriën wordt verwijderd.

Ben je eerder af en toe gevoelig voor puistjes en onzuiverheden? Dan raden we je de ACN PREBIOTIC PURIFYING Face Wash aan, deze zuivert jouw huid en is geschikt voor alle huidtypes.

Stap 1: Gebruik eerst een ACN wasgel om overtollig talg te verwijderen en tegelijkertijd jouw microbioom te beschermen.

Stap 2: Breng vervolgens één pompje crème van een ACN Face Cream aan. Heb je de ACN PROBIOTIC REPAIR Cream? Dan moet je eerst de microcapsules in de crème openduwen met een vingertop in je handpalm voordat je deze aanbrengt op de probleemzone. Zo komen de bacteriën vrij en kunnen ze hun werk doen!

Gebruik de set tweemaal per dag, bij voorkeur 's morgens en 's avonds.

Geen zorgen, dit is he-le-maal normaal! Deze kleine bolletjes zijn de microcapsules die de goede bacteriën bevatten. Je moet deze openbreken door eerst de crème in je handpalm met één vinger te pletten zodat de goede bacteriën vrijkomen. Nadat je de crème aanbrengt op je huid kan het zijn dat er nog een paar schilfertjes achter blijven, dit zijn restjes van de opengebroken capsules die je gewoon weg mag vegen.

Gewoon kamertemperatuur is perfect! Zorg er zeker voor dat de producten nooit worden blootgesteld aan temperaturen boven 25°C of zet ze zeker niet in de koelkast.

Zo lang als je wil! ACN heeft geen bijwerkingen en is helemaal veilig, ook op lange termijn. Na het gebruik van de ACN REPAIR Therapy kan je wel overschakelen naar de ACN PROTECT Therapy voor een microbioomveilige verzorging van de acnegevoelige huid.

De microcapsules zijn gemaakt op basis van zeewier en zijn biologisch afbreekbaar. Deze capsules van 1 tot 2 mm groot bevatten levende lactobacillen. Door de lactobacillen te beschermen in de kern van de microcapsules kunnen ze levend blijven en optimaal werkzaam zijn bij gebruik.

Voor een optimaal resultaat moet je de producten minimaal 4 weken gebruiken, dit is de periode dat je huidmicrobioom nodig heeft om zich aan te passen en terug in balans te komen. Daarom kan het zijn dat je in de eerste week ietsje meer puistjes hebt. Nog even geduld, die waaien nog over! Je huid zal je dankbaar zijn!

Beter niet! Klassieke verzorgingsproducten zoals zeep, lotion, cleansers, scrubs,… kunnen antibacteriële ingrediënten en bewaarmiddelen bevatten die de werking van goede bacteriën letterlijk om zeep kunnen helpen. Zelfs je natuurlijk microbioom kan er verstoord van geraken! Alle YUN producten zijn getest om het microbioom niet aan te tasten en de werkzaamheid van de goede bacteriën niet te verstoren. Kijk daarom zeker eens ook naar de andere product gamma’s van YUN als je op zoek bent naar microbioomveilige producten.

Zonnebescherming moet je zeker altijd gebruiken! Verbranden is immers nooit goed. Laat wel minstens een half uur tussen tussen het aanbrengen van de ACN PROBIOTIC REPAIR Crème en de zonnebrandcrème. Op deze manier wordt de werking van de goede bacteriën zo min mogelijk beïnvloed. Hetzelfde geldt voor make-up. Kies ook bij voorkeur voor een niet-comedogene poedervorm en breng het zeker niet te dik aan om de poriën zo min mogelijk af te dekken.

Natuurlijk! Je mag alle YUN producten veilig gebruiken tijdens zwangerschap en ook als je borstvoeding geeft. Wist je trouwens dat we dezelfde bacteriestammen gebruiken die ook pasgeboren baby's beschermen tijdens hun eerste maanden na geboorte?

Het ACN-gamma van YUN is speciaal ontwikkeld tegen puistjes, zwarte puntjes en onzuiverheden. Daarnaast zijn de ingrediënten van alle YUN producten specifiek gekozen omdat ze zacht zijn voor de huid, hydratatie bevorderen en vrij zijn van harde chemicaliën. Deze microbioomveilige producten zijn daarom ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid of andere huidproblemen dan puistjes en onzuiverheden.

Geen enkel YUN-product en geen enkel ingrediënt is op dieren getest. Cosmetica die op dieren is getest, is in Europa bij wet verboden om te verkopen.

Zeker weten! Onze ervaring zegt ja, maar het hangt een beetje af omdat elke mascara is anders is. Over het algemeen doet het ACN PREBIOTIC MICELLAR Water het prima. Je kunt dus met een gerust hart genieten van een gereinigde huid!

Nee, beter niet. Het ACN PREBIOTIC MICELLAR Water is top, maar het is geen vervanging voor de ACN Wash. De Wash is er voor diepere reiniging om onder andere talg goed te verwijderen. Dus, gebruik ze samen voor het beste resultaat!

Nee hoor! Je hoeft je huid na gebruik niet te spoelen met water. Gewoon op een watje aanbrengen, vegen, en je bent klaar.

STAP 1: Breng een pompje crème ter grootte van een erwt in de palm van je hand aan (max. 1 pompje).

STAP 2: Duw de microcapsules open met je vingertop(pen) en wrijf erna je handen tegen elkaar. Wanneer de microcapsules openbreken komen de levende bacteriën vrij.

STAP 3: Breng de crème aan op je huid en masseer zachtjes gedurende 10 seconden.

STAP 4: Restjes van de opengebroken microcapsules op je handen en huid kan je gemakkelijk verwijderen met je handen of een schone handdoek.

THERE’S PLENTY MORE YUN!

BBY

Baby huidverzorging

VGN

Intieme hygiëne

FNG

Voet- en huidschimmel

Middel 3

Vind jouw apotheek

Middel 5

Contact

+32 (0)3 443 04 70
info@yun.be
Galileilaan 15
2845, Niel
België

Met steun van

Middel 6
Logo's@3x
Middel 8